ISS & Mars Conference Foto-impressie

Vorige maand had Explore Mars haar eerste conferentie en deze werd een doorslaand succes. Vooral door de aanwezigheid van belangrijke vertegenwoordigers uit de lucht- en ruimtevaartindustrie. Zij bespraken de inzet van het Internationale Ruimtestation ISS ter voorbereiding van Marsmissies.

ISS & Mars leverde uiteraard foto’s op, waarvan een impressie is te vinden op de website van Explore Mars.

ISS & Mars

Dr. Buzz Aldrin, adviseur van Explore Mars

Naschrift 2021. Heel vervelend, er is geen archief te vinden bij Explore Mars Inc. Onze amerikaanse relaties bestaat al ruim 10 jaar. Hierdoor schudt wil men nog wel eens de wesite opschudden. Als gevolg daarvan ben ik bang dat de ISS & Mars foto impressie is gesneuveld.

Explore Mars blijft conferenties houden. De industrie is enthousiast. Nasa beschouwt ze als een succes.


Geplaatst

in

door

Tags: