Live verslag laatste Shuttle-reis

Over een paar dagen is het dan zover, de allerlaatste lancering van een Space Shuttle. Als het weer mee zit sluit Atlantis een tijdperk af. Wat er gaat gebeuren met het Amerikaanse bemande ruimtevaartprogramma blijft onbekend. In ieder geval zal onze voorzitster, Artemis Westenberg, live verslag doen van het begin van de laatste reis van Atlantis.

Live verslag zal te beluisteren zijn op Radio Rijnmond (93.4 FM). De lancering vindt plaats om 17:26 uur Nederlandse tijd. Een persbericht zal nog volgen.

Live verslag lancering Atlantis

Een heel uitgebreid reisverslag kan je hier vinden. Artemis Westenberg bezocht Amerika voor een Mars conferentie. Daardoor kon ze gelijk deze historische gebeurtenis even meepakken en gaf ons dit verslag.


Geplaatst

in

door

Tags: