Voorwaarts MARS 1! Het begin

Het is al weer zes jaar geleden dat we het briljante idee kregen om een magazine te beginnen. Dat hebben we geweten. Er komt een hoop bij kijken om een clubblaadje te maken, de bevalling van het eerste nummer was niet bepaald zonder problemen. We hielden echter vol en de volgende nummers lieten een duidelijke stijgende lijn in kwaliteit zien.

Voorwaarts Mars 1.Het eerste nummer is nog door de penningmeester in Word opgemaakt en als zodanig aan een drukker aangeboden. Helaas waren de mogelijkheden van Word beperkt en erg praktisch was het pakket zeker niet. De huidige nummers worden nu dan ook in een DTP-pakket opgemaakt.

Voorwaarts Mars 1
Voorwaarts Mars 1

Toch zijn we trots op ons eerste nummer en we willen dit magazine graag met iedereen delen. Het Word-document is omgezet naar een PDF en iedereen kan het nu downloaden (let op, het bestand is 4,5 mb groot).

Voorwaarts Mars nr. 1 herfst 2005

(rechter muisknop en dan “link opslaan als”)

Naschrift 2021. Ondertussen publiceerden we al meerdere edities. De laatste is alweer van 2016. Het is veel werk zo een tijdschrift. Hierdoor is de 2016 editie voorlopig de laatste. Wie weet wekken we het project weer ooit tot leven. Het blijft een mooi ding, je eigen tijdschrift.


Geplaatst

in

door

Tags: