Lezing Mars, Robots en Mensen.

Vrijdag 14 oktober zal Artemis Westenberg haar lezing houden getiteld “Mars, Robots en Mensen”. De lezing houdt ze in de volkssterrenwacht Bussloo. Het gaat mooi weer worden op die dag, dus er is naast de lezing een kans op een sterrenkijkavond.

De volkssterrenwacht biedt de lezing aan in het kader van de Kennismaand oktober. Haar introductie voor de lezing is: “Welke uitdagingen moeten we aangaan voor een bemande reis naar de planeet Mars? Mevrouw Artemis Westenberg neemt het publiek mee op een denkbeeldige reis. Utopie of iets voor de nabije toekomst?”

De lezing begint om 20:00 maar je kan al om 19:30 sterren gaan waarnemen. Meer details vindt je op de website van Bussloo.

Lezing Mars

Waarschijnlijk als dit bericht leest is dit al oude geschiedenis. Maar op de website van Bussloo zie een lijst van bijeenkomsten en lezingen. Als je in de buurt van Bussloo woont kijk op hun website en breng ze een bezoekje.

Robots op Mars is een fascinerend onderwerp. Vandaar dat we robots maken als hobbie promoten. Probeer eens een eenvoudig ontwerp van Ton Schuckman. Dit is een schoolproject voor middelbare scholieren. Ton organiseerde een robotclub voor de Tabor College Werenfridus. De school in in de kop van Noord-Holland.


Geplaatst

in

door

Tags: