Europese Mars Portal offiecieel in de lucht

Al een geruime tijd dachten Europese Marssociety chapters aan een eigen Europese Mars portal. Het heeft een flink aantal jaren geduurd, maar uiteindelijk is de portal open voor het publiek. Belangrijke doelen zijn onder andere het presenteren van de deelnemende chapters en het publiceren van actuele zaken.

De website is nog niet geheel af en hier en daar moet nog extra content komen. Denk je nuttig commentaar te hebben, schroom niet om de webmeester te mailen (in he Engels). Om de website te bezoeken klik op het onderstaande plaatje (link verwijderd in 2021 april vanwege doorlinken naar NSFW website):

mars portal

Een van de eerste menu-items die je zal opvallen, is die van de EMC12. Ja, de volgende Europese Mars conferentie staat al in de steigers en is al flink wat informatie beschikbaar. Zet de volgende datums maar alvast in je agenda: 12 tot en met 14 oktober.

Update.
De portal wordt regelmatig ververst met nieuwe informatie, dus als je bij wilt blijven zorg ervoor dat de website in je favorieten voorkomt.


Geplaatst

in

door