Inner Space Training

Een nieuwe bedrijvigheid in de ruimtevaart is ons niet ontgaan, ruimtetoerisme neemt zijn vlucht en diverse bedrijven bieden korte of langere ruimtereisjes aan. Maar hoe weet de aspirant-ruimtetoerist hij of zij de reis wel aan kan? Inner Space Training (IST) kan de toerist daarbij helpen.

Inner Space Training

Of iemand lichamelijk geschikt voor een ruimtereis is makkelijk te achterhalen, of iemand het geestelijk aankan is een heel andere vraag. De toerist wil natuurlijk niet in paniek raken of erger. Vaak is de vlucht de enige en, in het geval van sub-orbitale vluchten, zeer korte kans om de ruimte te ervaren.

STI biedt een training waar de toerist leert om te gaan met de psychische en emotionele uitdagingen die hij zal ervaren tijdens de vlucht. Het doel van Inner Space Training is om die uitdagingen te verlichten en de reiziger zo een optimale ruimtereis-ervaring te bieden.

De ruimte wordt steeds verder ontsloten voor de gewone burgers en dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We zullen dus meer bedrijven als Inner Space Training tegenkomen die hier een gat in de markt zien.


Geplaatst

in

door