Voorwaarts Mars Magazine Herfst 2012

Dit is alweer het zesde nummer van Voorwaarts Mars Magazine. Het blad is weer vol interessante artikelen en hier en daar wagen we ons aan het speculeren over de wat meer verre toekomst. Voorwaarts mars is een erfenis van onze voorloper, Mars Society Nederlend. Het magazine werd toen in papier uitgegeven en verzonden naar onze donateurs.

Lobby-club voor Mars
We hebben Mars Society Nederland omgevormd tot een lobby-club naar het voorbeeld van Explore Mars Inc in de Verenigde Staten. Dat betekent dat we niet actief naar donateurs wervern en dat we niet allerlei activiteiten specifiek voor de donateurs gaan uitvoeren. Toch vinden we ons magazine een succesvol en interessant produkt en daarom presenteren we als Explore Mars het zesde nummer van Voorwaarts Mars.

Voorwaarts Mars Mgazine herfst 2012

Explore Mars Inc zelf geeft ook een magazine uit en zoals je zult merken, zij hebben de beschikking over veel meer mensen en middelen. Ze weten altijd grote namen te strikken voor hun artikelen en verzinnen vaak interessante topics. In het laatse nummer laat Explore Mars een aantal science fiction schrijvers hun gedachten gaan over de plaats Van Mars in hun wereld. Explore Mars Inc heeft nu al vijf nummers verzameld op hun magazine-pagina en ze zijn voor iedereen in te zien.

Positieve reacties
In deze digitale wereld waar de meeste mensen een concentratie-spanne hebben van een goudvis, merken we dat onze magazine positieve reacties blijf oproepen. Ook binnen de club is iedereen altijd weer trots en blij wanneer we weer een nieuw nummer produceren. Voorlopig houden we het op een digitale versie, dit is de goedkoopste manier en we hebben tenslotte geen “leden” meer.

Wanneer nummer zeven uitkomt is de vraag, maar hoe eerdere en hoe meer artikelen we binnenkrijgen hoe eerder die dag is. Heb je expertise op het gebied van ruimtevaart of op een gebied dat een raakvlak kan hebben, bied je aan! In de colofon van het magazine vind je het email-adres waar je je verzoek om kopij te leveren kan indienen.


Geplaatst

in

door