Edgar Mitchell: Ontmoet een Maanwandelaar

Binnenkort kan je een echte maanwandelaar ontmoeten. Edgar Mitchell, die vloog op de Apollo 14 missie, zal op 5 juli in Space Expo in Noordwijk verschijnen. Dr. Edgar Mitchell kennen we, naast zijn NASA-carrière, in Nederland als adviseur voor het trainings-instituut voor aankomende ruimtetoeristen, Inner Space Training.

Edgar Mitchell
Edgard Mitchell

Er zijn maar 12 mensen op de Maan geweest, dus dit is je kans om een van hen te horen spreken. Wees erbij want de kaartjes vliegen weg. Met deze link kan je een plek boeken voor 5 juli. Het is niet goedkoop, een kaartje kost 50 Euro.

Voor meer informatie, bezoek de pagina van Space Expo over het evenement.

Naschrift 2021. Zoals zoveel aankondigingen zullen de links naar de interessante web pagina’s naar verloop van tijd niet meer werken. Tegenwoordig weten we wel beter. Voor aankondigingen van evenementen is sociale media als Facebook en Twitter geschikter.

Echter, veel organisatie die in een bericht worden genoemd leven nog gewoon. Ik denk aan Space Expo in Noordwijk, een van de beste promoters van ruimtevaart in Europa.

Inner Space Training van dr. Mindy Howard is ook nog steeds aanwezig. Dit bedrijf moet al minstens tien jaar bestaan. Een van de vele leuke fascinerende ruimtevaart bedrijfjes.


Geplaatst

in

door