Voorwaart Mars Magazine winter 2015 – 2016

Het is alweer een flinke tijd geleden dat we een Voorwaarts Mars magazine uitbrachten. De afgelopen jaren is het toch weer gelukt om voldoende artikelen te verzamelen om een tijdschrift te vullen.

Voorwaart Mars Magazine nummer 7. Dit keer heeft het blad weer een thema, herbruikbare ruimtevliegtuigen en hun belofte voor de toekomst. Ons magazine is uiteraard gratis te lezen online bij Youblisher. Veel leesplezier met de nieuwste versie:

Voorwaart Mars Magazine
Voorwaart Mars Magazine winter 2015

De allereerste Voorwarts Mars is nog steeds online te vinden. Op onze oude Mars Society Nederland is nog een PDF versie te vinden. Er zijn nog andere uitgaven van ons Mars tijdschrift en in de loop van de tijd gaan we die publiceren via onze website.

We maakten gebruik van een online dienst Youblisher. Hiermee kon je makkelijk in je browser door het blad heen bladeren. Helaas is een goede gratis dienst zoals Youblisher niet echt meer mogelijk. Hierdoor is voorlopig het downloaden van een PDF het alternatief.

Het blijft een forse klus om een magazine samen te stellen. Sinds 2015 en 2106 was het voor de actieve leden niet meer praktische om het te combineren met hun prive leven. Dat is jammer, maar misschien gaan we ooit weer dit fantastische tijdschrift weer tot leven wekken.


Geplaatst

in

door