Nachtkijkers, Interview met Artemis Westenberg

Afgelopen maandagochtend mocht Artemis Westenberg opdraven bij het radio-programma Nachtkijkers. Het werd een lang interview. Artemis kreeg weer de kans om ruimtevaart in het algemeen en Mars in het bijzonder onder het voetlicht te brengen bij het Nederlandse publiek. Dit is zoals ze haar ervaring omschreef:

Ik kijk terug op een heel prettig en diepgravend interview van 2 tot 4 ’s morgens op 24 juli 2017 bij Nachtkijkers. Willem de Gelder (en voorbereider Sander van Berkel) blijken hun gasten heel serieus te nemen, zoals je mag verwachten van professionele journalisten. In twee uur kon ik veel vertellen over Mars en veel vragen beantwoorden, die leven bij mensen die niet dag in dag uit bezig zijn met Mars onderzoek.

Nachtkijkers
NPO Radio 1

Met deze link ga je naar de pagina om het interview terug te luisteren; Artemis bij de Nachtkijkers. Klik op de buttons onder “Luister terug”, zodat je de fragmenten kunt afluisteren. Dat wil zeggen de fragmenten van 2 tot 3 uur en van 3 tot 4 uur.

Update 2021. Het programma Nachtkijkers is ondertussen in 2018 gestopt met uitzenden. Maar de geluidsopsnames zijn nog wel in een archief te vinden. Dat betekent wel dat je soms flink moet gaan zoeken.


Geplaatst

in

door