kunsthal kade 2019

One Way Ticket to Mars

One way ticket. Wil je meer weten over Mars na de afgelopen ruimetvaart-week? Tot 12 Januari 2020 is er een tentoonstelling over leven op Mars.

Nee, niet over microben, maar over hoe het is om naar Mars te reizen en op de rode planeet te verblijven. Om te wonen en te werken op een nieuwe wereld.

Dit is wat de website van Kunsthal Kade, de organisator van One Way Ticket to Mars, schrijft over de tentoonstelling:

One Way Ticket to Mars laat de bezoeker verschillende aspecten van de reis en het verblijf op Mars ervaren. Hoe weerbarstig zijn de condities van de nieuw te ontdekken planeet? Is wonen op Mars een angstaanjagend idee of juist een prikkelende gedachte? Vanaf 21 september verbeeldt Kunsthal KAdE een voorlopig onmogelijke reis. Een tentoonstelling in vier verhaallijnen: het verlangen, de reis, het verblijf en heimwee. Met nieuwe en bestaande werken van kunstenaars, vormgevers, architecten en wetenschappers uit binnen- en buitenland.

Dus ga naar Amersfoort en laat je inspireren door de artistieke ruimtedromen van vele kunstenaars. Maar koop nog geen enkele reis met de NS, tenslotte wil je nu nog lekker weer terug naar huis. En in de trein naar en van Amersfoort lees een mooi boek over Mars.


Geplaatst

in

door